Spaaractie Stiphout

Vanaf 6 april t/m 22 december 2019 hadden klanten de mogelijkheid om bij 21 winkeliers stempels te verzamelen om in aanmerking te komen voor de hoofdprijs van € 2019,– Met een aankoop van ca. € 5,– kreeg men een stempel op de spaarkaart.

Hiervoor zijn door de ondernemersvereniging en deelnemende winkeliers Ca. 5000 stempelkaarten uitgedeeld, posters gehangen promotie gemaakt in o.a. het wijkblad de Lindenberg en op de facebookpagina van de ondernemersvereniging werden wekelijks aanbiedingen gepromoot of reclame gemaakt. Ook zijn er diverse promotionele actie via “Dit is onze wijk” verspreid.

Helaas is gebleken dat klanten ondanks een mooie grote hoofdprijs lastig te sturen zijn en is het aantal ingeleverde kaarten uiteindelijk teleurstellend.
In december zijn er ruim 40 grote kerstbomen verspreid over de dorpsstraat geplaatst en met kerstverlichting volgehangen.

Het effect hiervan was groots. Het aanzicht van de dorpsstraat was dorps en warm. Alle winkeliers hebben hierover vele mooie complimenten ontvangen.
Voor 2020 gaan we dan ook kijken naar een andere actie of promotie maar de aankleding tijdens de feestdagen zal zeker worden voortgezet en uitgebreid.